Ревю: Ултра-хидратиращ лосион за тяло "Olive Oil" на Biofresh

Здравейте прекрасни! 
Днес ще ви говоря за един обичан от мен лосион, който беше в една от Pinks кутиите, а именно Ултра-хидратиращ лосион за тяло "Olive Oil" на Biofresh.


„Биофреш” комбинира знанията за лечебната сила на билките и техния специален ефект върху кожата с модерни съставки и компоненти. Техните висококачествени серии са с чисти, натурални съставки, като отговарят на всички изисквания за постоянно качество.

Още от древни времена е било известно, че маслиновото масло има изключително благотворен ефект. То съдържа в себе си всички видове маслоразтворими витамини, полифеноли, ценни елементи и восъци. Изключително ефективно при суха и чувствителна кожа, предотвратява преждевременното стареене и поява на бръчки. В комбинация с масло от жожоба, бадемово масло, витамин Е, Д-пантенол, хидролизирани житни протеини и UV филтри, предоставят добра превенция, защита и дълбоко подхранване на сухата и чувствителна кожа. 

Уникалната комбинация в лосиона на Biofresh от натурално маслиново масло, маслинов восък и Д-пантенол осигуряват трайна хидратация и комфорт на кожата през целия ден. Укрепва естествените защитни механизми на кожата и я прави мека, гладка и еластична. Предотвратява образуването на бръчки. Това е общо взето, което марката обещава.

Начин на употреба: нанася се върху предварително почистена кожа с леки и масажни движения.

Количество: 200мл.
Опаковка: 


Това е единственото нещо, което не ми допада изобщо. И най вече начина, по който се отваря - доста нестрандартна и неудобна капачка. При употреба трябва да се придържа, иначе няма как продукта да излезне. Иначе се затваря доста добре и няма опасност от разтичане на продукта. 

Срок на годност: 12 месеца след отваряне на опаковката
Съставки: 
Масло от маслина, Растителен вазелин, Пшеничен протеин, Пантенол. 
Не съдържа парабени!


Цена: 4,99 лв.

Моето мнение:
Очаквах лосиона за тяло да е доста по мазен, но напротив - доста лек е, топи се като масло и бързо попива. Оставя много лек филм по кожата, които не е мазен и попива след това. Икономичен продук е. Ароматът му е свеж и приятен на маслина, не е задушлив и не е химичен -  все пак, обаче помиришете преди да купите.
Консистенцията му е доста течна. Хидратира кожата ми доста добре, като след това я оставя мека и гладка. 
Определено при мен лосиона действа, така както обещават от марката. Като изключим опаковката (капачката), много харесвам този продукт и бих си го купила отново!

Пробвали ли сте този лосион и какво е вашето мнение за него? Кой лосион е вашият любим? 
Ще се радвам да разбера вашето мнение в коментарите по-долу!

Доскоро, хохо

Коментари

Популярни публикации