NUXE Почистваща мицеларна вода - 100% момент на наслада!

Здравейте приятели!
Днес ще ви говоря за почистващата мицеларна вода с цвят от роза Damascena на NUXE.


Мицеларната вода на NUXE е подходяща за всеки тип кожа, дори и чувствителна кожа и можете да я използвате за цялото лице, околоочен контур и устни.
Марката обещава бързо и лесно почистване на грима с мицеларната вода.
Мога да гарантирам, че наистина отстранява грима, почиства, омекотява и успокоява кожата. Също така допълнително хидратира, защото в нея има и хиалуронова киселина. Наличието на цвят от роза Damascena, със сигурност успокоява и хидратира кожата, защото както знаете розовата вода има благотворно действие за кожата ни.

Продукта е страхотен, и определено почиства добре грима, като не изсушава кожата изобщо. Нанасям продукта с памучен тампон, като понякога ми се налага да използвам два в зависимост от това, какъв грим съм използвала. След употреба на продукта не се нуждае от изплакване.


Аромата е на нещо като фини цитрусови нотки, комбинирани с деликатни цветни тонове. Без алергени. Комбинацията от аромати на: Бергамот; Петигрейн; Орлови нокти; Циклама; Иланг; Хелиотроп.

Опаковката е стабилна, флакона е със флип капачка, която предпазва продукта от разтичане или разливане. При употреба на продукта не е нужно голямо количество. Флип капачката не позволява да излиза много продукт, което прави водата много икономична.


Освен розовата вода от Damascena, другото страхотно нещо в продукта е, че съдържа 97% съставки от растителен произход! Не съдържа парабени и феноксиетанол. Мицералната вода е НЕКОМЕДОНОГЕНЕН ПРОДУКТ със физиологично pH и без алкохол !!! 
 Ето и състава на продукта:


СЕРИЯ С ТРИ РОЗИ, НОВО ЯДРО ОТ АКТИВНИ СЪСТАВКИ и ПОДСИЛЕНО УСПОКОЯВАЩО И ОМЕКОТЯВАЩО ДЕЙСТВИЕ 

ФЛОРАЛНА Вода от ЦВЕТОВЕТЕ НА РОЗА Damascena 
От град Дамаск, сега се култивира в долината Dadès, Мароко. Една от най-важните рози в историята. Дори днес, нейните цветя се берат едно по едно по времето на сутрешната роса. 

+ АЛАНТОИН 
Доказан с ефикастното си действие за успокояване, омекотяване и регенериране. 

ХИДРАТИРАНЕ 

РАСТИТЕЛЕН ГЛИЦЕРИН 
Хидратираща молекула способна да задържа вода в епидермиса. Концентрирана в сух екстракт от розови листа = Богата на активни молекули Ефективно успокояване и омекотяване. 

Състав: AQUA/WATER, ROSA DAMASCENA FLOWER WATER, GLYCERIN, PARFUM/FRAGRANCE, BENZYL ALCOHOL, CAPRYLOYL GLYCINE, CITRIC ACID, COCO-GLUCOSIDE, TETRASODIUM EDTA, DEHYDROACETIC ACID, SODIUM HYALURONATE, LINALOOL [N2305/A]
Количество на флакона: 200 мл.
Срок на годност: 6 месеца след отваряне
Цена: около 26.65 лв. 


Почистващата мицеларна вода на NUXE превръща почистването в 100% момент на наслада!Това е моят любимец мицеларна вода! Вие каква мицеларна вода използвате и от коя сте доволни най-много?

Надявам се да съм Ви била полезна! Доскоро, хохо
Ако имате въпроси, оставете ми коментар.

Коментари

Публикуване на коментар

Благодаря Ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!!!

Популярни публикации