Изразходвани продукти # 1

Здравейте момичета!
Честита 2015 година, пожелавам Ви всички ваши желания тази година да се превърнат в реалност!

В днешният пост ще ви покажа изразходваните продукти за последните месеци на 2014 година, като те са малко, защото не исках да имам неща за хвърляне след новата година!
Ето ги и тях: 


Разделих изразходваните продукти на три части: за лице, за тяло и за коса.

За лице:

1. 24h хидратиращ крем за лице Creme Fraiche de Beaute
Разделям се с него /наполовина пълна опаковка/, защото аромата му е доста силен и химичен и това не ми харесва. Иначе не е лош продукт, хидратира добре, попива бързо, не е мазен. Харесвам продуктите на Nuxe, но не и този. Част е от травъл кита на марката. Не бих купила продукта отново.

2. Pure Active BB крем 5 в 1 против несъвършенства на Garnier в цвят Medium
Доста добра покривност, от средна до пълна. Доскоро много харесвах продукта, защото не е скъп и даваше добра покривност, от която имам нужда до момента, в който не осъзнах като други блогърки,че придава онзи оранжав цвят на лицето. Няма да закупя отново този продукт, но на който не му е проблем цвета няма да съжалява с избора на този продукт.

3. Мицеларна вода с роза дамасцена на Nuxe
Както знаете това е любимата ми вода за почистване на лицето. Обожавам този продукт и винаги ще се спирам на него. Много икономичка, почиства добре не изсишава и не дразни кожата. Ревю тукhttp://tendernessforbeauty.blogspot.com/2014/10/nuxe-100.html?m=1

4. Измивен гел с водорасли на Alverde
Приятно гелче, измива добре, не изсушава кожата, има много хубав състав. Икономичен продукт. Бих закупила отново, но искам да опитам и други измивни гелове. Ревю тукhttp://tendernessforbeauty.blogspot.com/2014/11/alverde.html?m=1

5. Бронзираща пудра на Лореал Glam Bronze - цвят Blondes
Страхотна пудра, подходяща за всеки сезон, икономична. Много я харесвам, но за съжаление трябва да се разделя с нея, защото срокът и на годност изтече. Бих я купила отново!

6. Спирала на Maybelline the Colossal Volum' Express 100% Black
Страхотна спирала, която много харесвам. Придава обем, както обещават от марката, без да слепва миглите. Туша е наистина на 100% черен. Бих закупила отново, след като изразходвам наличните за момента спирали.

7. Хидратираща Маска за лице с боровинка на Montagne Jeunesse
Супер ароматна и приятна маска. Смятам скоро да направя ревю на маските на марката, като бих искала да опитам и другите предложения. Може да ползвате едно саше 2 пъти. Бих закупила отново.

Следват продуктите за тяло:

1. Душ-гел с аромат на мента и бергамот на Alverde
Свеж и приятен продукт с много добър състав, измива добре и не изсушава кожата. Дава едно много свежо и лятно настроение. Бих купила отново, но през лятото.

2. Душ-крем с аромат на бразилско кафе Jardins du Monde на Yves Rocher
Страхотен аромат, влюбена съм в него, но за съжаление само това харесвам в този продукт. Не се пени добре, не е икономичен. Падна ми се в една от Pinks кутиите. Не бих го купила отново.

3. Душ-гел на NUXE
Душ-гелът не е нищо особено, не ме грабна. Измива добре, има нежен аромат. Част е от травъл кита на Nuxe. Има много други душ-гелове, които ми допадат повече. Не бих го взела отново.

4. Стик против изпотяване Invisible dry 48h на Dove
Това е лобимият ми продукт против изпотяване. Не оставя петна, дава приятен аромат и се бори с изпотяването. Доверявам се на него. Вече имам закупена нова опаковка и няма да спирам да го купувам.
 
И накрая само един продукт за коса:

1. Шампоан с екстракт от алое вера и хибискус на Alverde
Шампоана не е лош продукт, измива добре, пени се достатъчно и има чудесен състав. Този продукт, обаче не ми допада изобщо, защото при употреба много заплита косата. Налага се да използвам балсам, косата ми е с тънък косъм и това я утежнява доста и губи обема и. Няма да повторя покупката, но това не значи, че продукта не работи добре, просто при мен не работи. Ревю тукhttp://tendernessforbeauty.blogspot.com/2014/10/alverde.html?m=1

Това бяха моите изразходвани продукти за последните месеци на 2014, ще се радвам да разбера кои са вашите :)
Доскоро, хо хо


Коментари

  1. Тази пудра на Лореал от доста време я търся, но никъде не я откривам ...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Напълно съм съгласна, неоткриваема е! А е много добър продукт, поне по мое мнение. Забелязах, че лореал са пуснали подобни пудри, но нямат нищо общо с тази. Ако я мернеш някъде задължително кажи :)

      Изтриване
  2. Я по-добре пръсни малко спирт на тази и изобщо не я изхвърляй :))))))))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Вече е късно :) още миналата година замина в кофата. Но вече ще го имам предвид ;)

      Изтриване
    2. Между другото, не знам дали няма да ти дам лош съвет, защото не знам доколко чувствителна кожа има, но все пак.
      Прахообразните продукти не са толкова опасни за ползване след изтичане на срока на годност (колкото кремообразните). Чела съм, че доста блогърки практикуват впръскването на спирт за дезинфекция и продължават да си ги ползват.

      Изтриване

Публикуване на коментар

Благодаря Ви, че четете блога ми! Ще се радвам, ако ми оставите коментар!!!

Популярни публикации