Ревю и първи впечатления: Apivita маска за лице Експрес бюти с прополис

Здравейте момичета! 
В този пост ще ви запозная с една чудесна маска за лице на марката Apivita - Express beauty с прополис за млада/ мазна кожа. 

Апивита е гръцка марка, чиито формули са базирани на натурални твърди материали. Техните главни принципи включват:

-Всички продукти имат между 80% - 100% натурални съставки.

-Всички нови продукти не съдържат често използваните синтетични съставки, което минимилизира странични ефекти.

-Всички продукти съдържат съставки, които не пречат на околната среда.

-Марката използва нов вид пакетиране, използвайки материали които се рециклират по-лесно.

-Апивита е получила сертификати от ECOCERT във Франция и от ICEA в Италия за респект към органичната природа за много продукти.

-Повечето съставки са придобити от хиляди билки от гръцката природа, комбинирани със чисти пчелни продукти и органични есенции от масла.

Това беше накратко информация за марката, като сега преминавам към маската за лице.


Моята маска се продава в 2 сашета /2х 8 ml./ Едно саше ми стига за един път. Маската е подходяща за млада, мазна и комбинирана кожа. Тази маска съдържа прополис, helichrysum и лимонено етерично масло със стягащи свойства, които спомагат за баланса на мазната кожа (каквато е моята). Предотвратява несъвършенствата по кожата като същевременно подобрява външния и вид.

Начин на употреба:  Нанася се обилно и равномерно на почистена кожа , като се избягва околоочния контур. Оставя се да действа за 15 минути и се изплаква добре с вода. От марката препоръчват да се използва 1-2 пъти седмично.
Ако седите малко повече време с маската се измива по-трудно. Иначе ако я премахнете навреме, измиването е малко по-лесно, като пада постепенно "на парцали".

Състав: Не съдържа парабени, силикон и пропиленгликол. Ето и снимка на състава:


Количество: 2х 8ml. 
Опаковката е здрава, трудно се отваря и е подходяща за пътуване. 
Цена: около 6,50лв.
Къде: в аптеките и специализираните им магазини.

Аромат и цвят: 
Първоначално маската е тъмно сива на цвят, след като изсъхне става кафява. Аромата и е прекрасен - много свеж и приятен на прополис и лимон. Не е химичен, а напротив усеща се естествен. 

Действие и резултати: 
Определено маската дава обещаните резултати от производителя. След употреба кожата е мека, гладка, хидратирана. Оставя чувство на свежест. Успява да регулира омазняването на кожата. Има лек охлаждащ и стягащ ефект. Не е необходима употребата на крем след маската. Определено има резултат още от първата употреба. Кожата е видимо по-бистра и свежа.

Продуктите на марката са от малко по-високия ценови клас. 

Много харесах тази маска, както и съставът и бих я купила отново. Също така искам да опитам и другите видове.

Бих искала да знам какво е вашето впечатление за тази маска и кои други маски сте опитвали? Пробвали ли сте техните продукти и кой е вашият любим? 

Доскоро, хо хо


Коментари

Популярни публикации